REJUVANCE

Metoda Naturală de Lifting Facial!

Rejuvance poate fi considerată o tehnică de masaj facial revoluționar de întinerire facială. O modalitate extraordinară de stimulare a circulației la nivelul joncțiunii derm-epiderm, ceea ce reduce apariției ridurilor și revitalizează tegumentul.

Nu se folosesc seruri, creme sau electricitate. Este o “atingere” delicată dar eficientă, care reîntinerește și împrospătează fața, conferind simultan și o relaxare totala a corpului. O senzație intensă de euforie, asociată cu starea de bine. Este o tehnică holistică, pentru că se adresează corpului, minții și sufletului. Rejuvance influențează simultan toate aceste trei nivele, ca orice altă metodă complementară sau alternativă de tratament.

De ce avem nevoie de
REJUVANCE?

Vi s-a întâmplat să vă priviți chipul trecând prin dreptul unei oglinzi și să vă surprindeți o expresie a feței pe care nu o recunoașteți?
Încercăm să ne relaxam mușchii feței, să scăpăm de acea imagine supărătoare, dar vom avea aceeași experiență când ne vom regăsi suprinși într-o fotografie instantanee.

Putem avea o personalitate pregnantă, sau un caracter integru, o fire optimistă și iubitoare, o minte strălucită și o gândire pozitivă! Dar ați observat că după o anumită vârstă, trăsăturile feței nu mai exprimă cine suntem cu adevărat pe dinauntru?
Superficial sau nu, suntem în general catalogați în funcție de ceea ce exprimă chipul nostru. În afară de grija pentru un corp armonios și o vestimentație potrivită, suntem cu siguranță preocupați de transformările pe care timpul le imprimă pe fața noastră.

Exemple despre efectele tehnicii, după aplicarea primei ședințe de Rejuvance doar pe partea dreaptă a feței (fotografii preluate de pe site-ul oficial Rejuvance).

Previous slide
Next slide

In ce consta tratamentul
REJUVANCE?

Tratamentul complet constă în 6 ședințe de câte o oră, fiecare adresându-se ariilor diferite ale feței, capului, gâtului și umerilor.

 • Prima ședință tratează primul strat al pielii. Țesutul conjunctiv este întins pentru a se elibera tensiunea din mușchi, astfel pielea devine mai elastică.
 • A doua ședință se adresează scalpului, frunții și zonei din jurul ochilor, lucrând pielea în straturile ei mai adânci, dar și mușchii.
 • În a treia ședință, atenția se pune pe zona dintre buza superioară și ochi. Mușchii obrajilor sunt masați și revigorați.
 • În a patra ședință se lucrează pe partea inferioară a feței, pe maxilar și pe decolteu.
 • În a cincea ședință accentul este pus pe gât, bărbie, umeri și decolteu.
 • În a șasea ședință se reia lucrul asupra frunții, ochilor, mușchilor, insistând asupra nevoilor specifice constatate de către terapeut.

Mișcările delicate, specifice Rejuvance, se aplică în șase ședințe la interval de două-trei zile. Fiecare ședință se va adresa, pe rând, tuturor structurilor implicate în expresia feței (țesut conjunctiv, mușchii feței, ai gâtului și decolteului), iar îmbunătățirile vor apărea constant și gradual.

După terminarea celor șase ședințe se recomandă ședințele de întreținere, o dată pe lună sau la fiecare două luni. Ședințele de întreținere vor accentua rezultatele inițiale și vor ajuta la încetinirea procesului de îmbătrânire.

efectele tehnicii
REJUVANCE?

La nivel fizic pot fi comparate cu cele ale unei operații de lifting facial, dar fără riscurile și efectele secundare asociate.

 • Calitatea pielii este îmbunătățită: porii se închid, toxinele se elimină prin stimularea sistemului limfatic, hidratarea este sporită, se obține un grad ridicat de absorbție la nivelul pielii, circulația sanguină este încurajată
 • Liniile fine dispar, iar cele mai adânci se netezesc
 • Mușchii își recapătă tonusul și elasticitatea
 • Umflăturile de sub ochi și cearcănele negre sunt mult ameliorate
 • Conturul feței este mai bine definit.

Tehnica Rejuvance este, de asemenea, o metodă de lucru asupra corpului, prin intermediul feței datorită meridianelor energetice prezente aici (hărți reflexogene), cu legături către toate organele și zonele specifice corpului uman. Astfel, această tehnică aduce și alte beneficii precum:

 • dispariția durerilor de cap și a migrenelor
 • somn mai odihnitor
 • claritate a gândirii
 • stare de bine
 • profundă relaxare fizică și mentală
 • respirație ușurată
 • o mai bună funcționare a articulației temporo-mandibulare
 • zâmbet destins.

Rejuvance poate fi considerată o tehnică de masaj facial, de reîntinerire, dar cuvantul masaj nu este potrivit, pentru că atingerile sunt delicate și ușoare. Aceste mișcări specifice, ca o mângâiere, se adresează pe rând tuturor țesuturilor moi ale feței, superficiale sau de profunzime, restabilind fluxul normal al nutrienților, eliberând aderențele și conferind elasticitate pielii și tonus mușchilor.

Având efecte deosebite, vizibile și dintr-o singură ședință, Tehnica Rejuvance se mai poate aplica înainte de evenimentele importante din viață: zile onomastice, sărbători, nuntă, festivități de orice fel. Fața și întregul corp se vor bucura de efectele Rejuvance, iar cu mintea relaxată și scăpată de stres vă veți putea bucura și veți putea trăi din plin emoția și frumusețea pură a evenimentului plin de însemnătate la care participați.

Elena Tanase