Programare online

Dacă optezi să te programezi on-line, te rog să completezi, câmpurile din formular cu numele, numărul de telefon şi adresa de email la care poți fi contactat, bifează căsuța care reprezintă opţiunea ta pentru programare (pot fi selectate una sau mai multe căsuțe. De exemplu: Terapie Bowen şi Rejuvance) și lasă-mi un mesaj, dacă ai nevoie de informații suplimetare.

Apasa pe butonul Trimite solicitarea care va direcționa mesajul tău spre mine, iar eu îți voi răspunde în cel mai scurt timp.

Toate mesajele sunt importante pentru mine, iar programările se vor face în limita timpului disponibil, prioritate având situațiile urgente/ acute care pot fi ameliorate sau rezolvate cu succes.

Atenție! Nicio terapie complementară nu înlocuiește tratamentul prescris de medicul curant!  

Bowen-Terapie folosește datele pe care dumneavoastră le furnizați în interiorul acestui formular doar ca mijloc de contact în vederea stabilirii unei consultații sau în scopul de a vă oferi mai multe detalii despre serviciile oferite. Datele dumneavoastră nu vor face obiectul unor campanii de marketing sau pentru campanii de tip email spam.

Elena Tanase