ACCESS BARS

Access Bars este o tehnică de eliberare a stresului și blocajelor, prin care pacientul accesează:

  • pace profundă
  • claritate legată de ceea ce există în prezent și de ceea ce vrea să creeze în propria viață
  • o mai mare capacitate de a fi prezent, conștient în viața sa, de a-și lua destinul în propriile mâini și de a manifesta ceea ce își dorește.

Terapia
access bars

Pe cap exista 32 de puncte care, atunci cand sunt atinse usor, cu o anumita intentie, incep sa elibereze limitarile legate de diferite aspecte ale vietii tale. Se numesc bars (“bare” in limba engleza) deoarece sunt niste “bare” sau canale de energie care circula in jurul capului.

Exista bare legate de Constientizare, Control, Corp, Vindecare, Bani, Imbatranire, Creativitate, Sexualitate, Pace, Recunostinta etc.

Cu ajutorul metodei Bars, prin accesarea acestor puncte (noduri de energie) de la nivelul capului, se începe eliminarea unor energii blocate în structurile corpului. Se eliberează emoții negative din trecut, judecăți, credințe limitative, șocuri/ traume.

CE ESTE ACCESS BARS – în cadrul Sistemului Access Consciousness?

  • O metodă dinamică care te ajută să schimbi în bine tot ceea ce vrei să schimbi în viața ta.
  • Prima clasă în Access Consciousness, un sistem dinamic de instrumente și informații proiectate să transforme orice aspect al vieții tale.
  • O metodă de eliberare a blocajelor emoționale, mentale, fizice, cu ușurință totală.
  • Un instrument de prim ajutor, extrem de valoros pe care îl poți folosi, ca atare, sau îl poți adăuga oricarei terapii, metode de consiliere si de dezvoltare personala.
  • O metodă care te ajută să-ți transformi conștiința și este, actualmente, prezentă în 176 de țări.
  • O tehnică de eliberare a stresului, prin care obții o pace profundă, claritate legat de ceea ce ești și ce vrei să creezi, și o mai mare capacitate de a fi prezent și mai conștient în viața ta.

Așadar, Access Consciousness, din care face parte si Access Bars, este un sistem pragmatic de instrumente, procese, metode care te ajută să devii mai conștient în toate aspectele vieții tale. Să eliberezi durerea/disconfortul din corpul tău, să-ți ușurezi viața pe toate planurile. Să ai relații mai bune, să fii mai relaxat, mai fericit și să te simți împlinit cu tot ceea ce faci zi de zi.

Când este recomandată terapia
access bars?

În orice situație de sănătate sau de viață putem beneficia de această tehnică, ce poate aduce schimbări rapide, chiar miraculoase.

Access Bars aduce beneficii în cazul – situațiilor conflictuale, afecțiunilor fizice de orice fel și de orice gravitate, depresie, dificultăți de vorbire și de exprimare, tulburări de somn, anxietate, stres postraumatic, dificultăți de învățare, relații dificile, oboseală cronică și lipsa dorinței de viață, lipsa banilor, frigiditate, obezitate, în timpul sarcinii, înainte și după intervenții chirurgicale, blocaje emoționale, tulburări psihice – și lista poate continua.

În timpul tratamentului Access Bars, energia curge prin aceste bare și eliberează încărcătura emoțională nocivă care ne afectează creierul, corpul și viața.

Acest proces este similar operațiunii de defragmentare și ștergere a fișierelor vechi la un computer. După această eliberare, precum la un computer, creierul și corpul au mai multa ușurință, mai mult spațiu functional.
Mintea se liniștește și apare un sentiment de pace, liniște, posibilități noi.

După o terapie
access bars

Viața începe să se schimbe, deschizându-se oportunități noi în toate aspectele vieții.

Începem să experimentăm schimbări profunde prin eliberarea stresului și a blocajelor mentale. Dar și schimbarea perspectivei asupra problemelor și greutatilor care până la rularea bars erau bariere invizibile în viața noastră.

S-au efectuat numeroase cercetări științifice de monitorizare a creierului înainte și după o ședință de Access Bars de către dr. JEOFFREY FANNIN. Acesta a descoperit că înainte de ședința de Access Bars creierul era suprasolicitat, în diverse stadii de deviere de la starea sa normală de sanatate. După o ședință de Access Bars creierul era echilibrat, având funcțiile optimizate, în stare perfect normală de funcționare.

Access bars pentru copii

Perioada copilariei presupune o creștere, dar în același timp și o schimbare pe toate ariile: fizic, social, emoțional, cognitiv și sexual. Multe persoane consideră că cei mici știu foarte puține, că trebuie să-i învățăm cine sunt, ce să facă, când și cum. Astfel, multe din credințele adulților sunt transferate automat copiilor, creându-le la rândul lor o serie de limitări. 

Prin Bars noi ne curățăm de toate convingerile/tiparele/punctele de vedere și toate informațiile luate din exterior cu care ne-am identificat și le-am stocat în noi și care de fapt ne blochează să creăm ceea ce ne dorim în viață. Cu cât curățăm mai mult, obținem mai multă claritate, liniște și bucurie în viață și astfel nu o mai transferăm copiilor noștri. La ei functionează și mai bine pentru că sunt mult mai receptivi și rulează barele mult mai repede.

Elena Tanase