Metoda silva

În 1960 José Silva a pus bazele „Silva Mind Control” în ideea de a-şi ajuta copiii să aibă rezultate mai bune la şcoală şi să-şi sporească şansele de succes în viaţă. De atunci şi până astăzi, această tehnică de meditaţie dinamică a evoluat într-un training mental sofisticat care este oferit prin cursuri şi seminarii în peste 129 de ţări din lume.

Metoda Silva învaţă cursanţii tehnici speciale de imaginaţie pentru a-şi reprograma subconştientul şi programele negative precum să pătrundă în adevăratul lor potenţial pentru a-şi realiza ţelurile. În România, Metoda Silva a fost adusă în 1993 de către Rajko Kuzmanović, care astăzi este fondator şi instructor.

Trezește puterea ascunsă din mintea ta

Metoda Silva conţine tehnici bazate pe cercetări şi descoperiri ştiinţifice care prin învăţarea utilizării frecvenţei alfa a creierului îţi vor oferi acces la un potenţial sporit al minţii tale prin care vei obţine rezultate şi schimbări palpabile, profunde şi trainice.

nu este nevoie de cunoștințe și experiențe prealabile

Antrenarea minţii este un proces progresiv, ceea ce înseamnă că oricine poate beneficia de avantajele acestui curs indiferent de nivelul cunoştinţelor. Metoda Silva conţine exerciţii pentru mintea ta determinând-o ca împreună cu gândurile tale să lucreze pentru tine şi nu împotriva ta.

o metodă prezentă pe întregul mapamond

În prezent, după 50 de ani de activitate,  Metoda Silva este predată în peste 30 de limbi, în 110 ţări ale lumii. Numărul absolvenţilor Metodei Silva din toată lumea depăşeşte 6 milioane de persoane. În România Metoda Silva a început să fie cunoscută din anul 1994 şi în acest moment înregistrează peste 7 mii de absolvenţi.

ACCELERAREA ÎNVĂȚĂRII

S-a demonstrat în diverse cazuri că Silva îmbunătăţeste memoria şi creşte coeficientul de inteligenţă (IQ).

TIPARE DE GÂNDIRE POZITIVĂ

Creşte adeziunea faţă de standardele morale şi etice. Amplifică forţa eului (ego-ului), ajută la prevenirea timidităţii, sporirea cooperării între oameni şi conduce la creşterea compasiunii şi a încrederii în sine.

VINDECARE NATURALĂ

José Silva credea cu tărie că mintea este forţa motrice din spatele tuturor vindecărilor.

Elena Tanase